SI KUCING ANDA SAKIT? JOM RAWAT SEGERA DENGAN BIOVET HEALTH BOOSTER

JIMAT & BERKESAN

Berikan 2 TITIS 1 HARI Dah Mula Nampak kesan.

Si Meow Anda Mempunyai Masalah Seperti:

Biovet juga diiktiraf & sudah pun menjalani Lab Test!

Apakah Bahan Utama Biovet HEALTH BOOSTER?

ARTIS & CELEBRITY JUGA MENGGUNAKAN BIOVET UTK ANAK BULUS MEREKA!

Mark Adam (Penyanyi)

Meow Kamal Adli (Pelakon)

Arash Mohd (Pelakon)

Alhamdulillah, lebih 20,000 FEEDBACK POSITIF dari pengguna kami selepas menggunakan Biovet beberapa hari.

“Kulit dia yg berkerutu dgn kurap hari tu pon dah rasa lembut halus, licin je macam usap kulit yg bermaya. Suka betul saya usap2 bdan dia”
En. Amran
Meow Sembuh Kurap
“Sangat Membantu!! Kucing mmg selsema teruk. Selera makan lagnsung xde. Setelah rutin setitik pagi dan mlm akhirnya kembali sihat dan aktif. Tq”
Pn. Husna
Meow Sembuh Selsema
Mmg terbaik. Baru guna 2 hari dah nampak kesan pada kucing2 kami. Luka kurap mula mengering dan start tumbuh balik"
Normala Jamdin
Meow Makin Bertenaga

Kami juga bekerjasama dgn Persatuan Haiwan Malaysia

Promosi akan TAMAT dalam

SAHAJA LAGI..

Anda kurang mahir lakukan pembelian di Website? Klik Icon dibawah, untuk pembelian di WhatsApp

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. 

Anda masih kurang jelas? Boleh baca soalan lazim dibawah beserta jawapan okay.

SOALAN LAZIM

Biovet Medical adalah vitamin immune booster yang diperkaya dengan Sialic Asid dan Vitamin B16 dirumus utk merawat pelbagai masalah kronik haiwan peliharaan seperti parvo, sporo, luka, sakit mata serta beri kesan seawal 6 jam.

Hanya titis terus ke mulut atau titiskn ke dlm makanan atau minuman.

Vitamin ni sesuai utk semua jenis/baka kucing termasuk haiwan berbulu yang lain termasuk arnab dan anjing.

Vitamin biovet ni tidak memberi kesan buruk kepada sicomel kerana bahan² dalam vitamin biovet ni 100% bahan organik.

Vitamin biovet ni memberi kesan seawal 6 jam. 😍

Isipadu untuk satu botol biovet adalah 10ml dan boleh tahan sehingga 60 hari (Lebih 2 bulan).

All Rights Reserved | Developed By Biovet Sdn. Bhd.